Logo White JPEG  2
Loading...

All About Henk

Henk Sariman werd geboren op 27 juni 1969 in Suriname en woont sinds 1975 met zijn familie in Nederland. Hij is getrouwd met Mirjam en samen hebben ze twee fantastische schatten van zonen, Toine en Quin, waar hij heel trots op is

 

Family

Familie

Voor Henk is zijn familie alles. Daarom is de verhuizing van Rotterdam naar Axel een weloverwogen besluit geweest. Wonen in een rustige omgeving waar zijn kinderen zich goed kunnen ontwikkelen.

 personal coach

Personal Coach

Als persoonlijke coach is Henk oprecht geïnteresseerd in u, zodat hij u goed van dienst kan zijn. Henk luistert goed naar wat u wilt. Hij motiveert, inspireert, informeert en begeleidt u om uw lifestyle doelen te realiseren. Henk is een persoonlijke coach die in een betere toekomst gelooft

 passion

Passie

Henk zijn passie is het verder helpen en ontwikkelen van mensen, het “vuur” uit mensen te halen, zodat ze de volgende stap kunnen gaan maken in hun leven. Henk staat voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

 inspiration

Inspiratie

Henk is een constante motivator en inspirator die vertrouwen en steun bevorderd en zijn klanten helpt bij het realiseren van hun verlangen en dromen. Met zijn jarenlange ervaring heeft Henk Sariman nu gekozen om zijn passie, kennis en enthousiastme te delen. Ieder individu is anders. Samen met u gaat hij op zoek naar een evenwichtige levensstijl die bij u past.

INTRODUCTIE AANBIEDING PERSONAL COACHING

Prospects

Onderstaand een overzicht van mijn services
Henk Sariman Personal Coaching is established in Anytime Fitness Axel

Personal Coach

Personal Coach

Kwaliteit, professionaliteit & aandacht voor u

Een personal coach begeleid u persoonlijk 1 op 1 of in een gezamenlijk 'small group”. Samen kijken we naar uw persoonlijke wensen en behoeften om vervolgens samen aan de slag te gaan zodat u uw resultaten kan gaan behalen.

Small Group Training

Small Group Training

Small Group Training is een plezierig

Small group training (2 tot max 8 personen)
Small Group training is een plezierig samengestelde training in groepsverband tussen 2 en maximaal 8 personen. Samen met collega's, vrienden of mensen die je niet kent gaan we aan de slag. De training word 1 of 2 x per week op een vast tijdstip gegeven. (tussen 30-45 minuten)
De focus wordt gelegd op trainen met je eigen lichaam of met losse materialen. De trainingen kunnen binnen of buiten worden gegeven.

Intake

Intake

Gesprek

Voor u begint met trainen voert u een intakegesprek met Henk Sariman om duidelijk te krijgen hoe u er nu voor staat, wat uw wensen zijn en wat u kunt verwachten.
Als u een wederzijdse overeenstemming met Henk Sariman heeft bereikt maakt u vervolgafspraken met Henk.

Nutrition

Nutrition

De juiste keuzes

De juiste voeding is een onmisbare schakel om uw resultaat te behalen.
Ik help u bij het maken van de juiste aanpassingen in uw voedingsgewoontes. Met tips en adviezen creëren we samen een uitgebalanceerd plan.

Slimbelly

Slimbelly

CM VERLIEZEN

Verander je probleemzones in lievelingszones - gezond, verantwoord en snel!

De methode bestaat uit:

  • Lichte conditietraining, 2-3 keer per week à 30-40 minuten op gebruiksvriendelijke conditie- apparatuur.
  • Gebruik van de Slim Belly of Slim Legs voor doelgerichte doorbloeding van de probleemzone.
  • Bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen.
FINYO

FINYO

VET VERLIEZEN

De 6 weekse Finyo stofwisselingskuur is gebaseerd op een succesvol sterrendieet, maar gaat daarbij uit van een natuurlijke manier op basis van moderne homeopathie, een uitgekiend voedingsconcept, waardevolle vitaalstoffen en regelmatige beweging

Mental Coach

Mental Coach

mentale fitheid

Henk Sariman zal zeker ook aandacht besteden aan het mentale vlak. Om gedrag aan te passen zult u eerst bewust moeten worden van uw huidige levenstijl. Mental Coaching is een manier van denken op een hoger niveau en een nieuwe manier van waarnemen dat vooral ontstaat door het proces van afleren. U gaat meer geloven in uzelf, krijgt meer rust in denken en een positiever zelfbeeld.

My Blog

In my personal time I like to write and help people as much as I can, so that’s why from time to timttvte I will write articles related to dieting, nutrition, exercises and so on. Hope you’ll like and appreciate them.

My natural lemon juice

Per probo paulo qualisque an, tempor scripta nonumes pro ut, eam euismod antiopam contentiones at. Mei ne honestatis definitionem. Qui accusamus no, ea sea alii tractatos, et pro consul vulputate.

read more

My daily training routine

Ea per fastidii vivendum. Duo ei case bonorum, ei nam quodsi labores, in justo molestiae adipiscing per. Mei ne honestatis definitionem. Qui accusamus no, ea sea alii tractatos, et pro consul vulputate.

read more

Testimonials

Henk is voor mij vasthoudend, stimulerend en enthousiast precies wat ik nodig heb om te blijven sporten

- Daniel Luitjens

Het samen werken met een coach neemt een deel van spanningen af en geeft een goede invloed op de dingen die je doet

- Peter Snoodijk

Op een leuke, ontspannende manier grensverleggend bezig zijn. Dit wordt gedaan met een spontane, motiverende begeleiding

- Peter Dieleman

Motiverende enthousiaste slavendrijver

- Theo Pluym

Drill coach met een glimlach vol enthousiasme

- Michel de Munter

Henk, jij haalt bij mij de juiste adrenaline naar boven!!!

- Louis De Pooter

Heerlijk om met enthousiaste begeleiding binnen 45/60 minuten al je spieren te vermoeien!

- Arno van Drongelen

GRATIS-E-BOOK

If you have any questions or would like to contact me about private training, fill out the form below.


 

0031(6) 15 69 97 38
pcsariman@gmail.com
Walstraat 29 4571 BH Axel Handelsregister: 27166628